≡ Menu

De Rol van Destructurering

Vandaag hebben we Willy en Rina te gast, die vertellen over hun ervaringen tijdens de sjamanistische retreat die ze onlangs hadden bij Almine. We bespreken kort wat Almine vertelde tijdens de laatste retreat in Toronto van afgelopen oktober 2014, de werkelijke rol van destructurering, verantwoordelijkheid nemen om gracieuze verandering tot stand te brengen, waarom nanotechnologie geen invloed zal hebben op materieloze materie en de 672 accupunctuurpunten die zijn gekoppeld aan de 672 Runen. Aan het einde een kort stukje van een audio die gaat over het geboren laten worden van een nieuwe realiteit, die je hier volledig terug kunt luisteren.

Luister deze show hier terug.

Veel luisterplezier!

 

Sirinach- Ubespi: Engel die een project inspireert dat overvloed brengt.

Kirimesvavi- Pretehur: Engel die inspireert tot schoonheid – roep de engel aan bij het maken van kunst.

Palahur -Nesvavi: Engel die inspireert dat de juiste mensen in jou leven komen.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment