≡ Menu

De 9 stappen van Recapitulatie, Mindcontrol en Engelengoden

Deze show zit vol informatie en audio’s; we hebben het over lotsbestemming, draaien een audio met verrassende onthullingen over kwaad en Niels bespreekt 9 stappen van recapitulatie. We gaan verder met 3e rings magie, de engelengoden, en hebben nog een mooie audio over mindcontrol. En natuurlijk de wekelijkse voorspelling.

Luister de show hier terug.

Tegenovergestelden sturen je waar het leven jou naartoe wil hebben. Door inspiratie kun je ook leiding vinden, dit is een hogere vorm van leiding binnen dualiteit. Door vragen te stellen kun je ook het leven sturen. Een vraag is een venster in het Oneindige, er zijn eindeloze antwoorden op vragen en andersom. Dus, dit stuurt jou eeuwige reis van ontdekkingen, waar we geen lotsbestemming hebben.

Het zogenaamde ‘vervullen van onze lotsbestemming’ veroorzaakt gigantisch veel schuld, wat karma is, door het hebben van spijt en de gedachten van: ‘als dit nu maar was gebeurd’. Er is geen eindbestemming op de eeuwige reis.

Het is onze plicht, onze hoogste keuze, om deze vragen te stellen om de wereld te sturen. De vragen komen door de fluisteringen van binnenin, van Oneindige Intentie.

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment