≡ Menu

Ster Tetraëder Activering

In deze video zie en hoor je eerst schitterende poëzie van Almine en de studenten in de Kopenhagen retreat. Daarna delen we een activatie van de stertetraëders die zich rond ons lichaam bevinden. De drie zon tetraëders gaan linksom draaien, terwijl de drie Aarde tetraëders rechtsom gaan draaien. De activatie is er op gericht om alle lichamen die gecreëerd zijn vanuit de illusie van de bouwstenen van het leven, de elementaire deeltjes, te laten verdwijnen en te vervangen door een voertuig dat je met deze activatie ontwerpt. Het is een lichaam waarmee je naar eigen wil kan scheppen en ontvangen.

{ 3 comments… add one }
 • Thea Scholtes augustus 31, 2014, 3:47 pm

  Lief Almine Team
  Ik ben dankbaar voor het plaatsen van deze video. Het was een prachtig ervaring voor mij, wauw…… love an greetings Thea

 • Else september 13, 2014, 2:15 pm

  Dag Thea,
  Dankje voor je feedback, en het delen van je ervaring!
  Else

 • Marina oktober 16, 2016, 12:07 am

  Lieve Almine, Wat een schitterende meditatie, dank u voor het delen. Uw prachtige liefdevolle stem de muziek de woorden, het maakte dat ik een moment hevige heimwee kreeg. Nadat ik in mijn cocon van licht zat was dit over. Ik ervaar het als heel bijzonder en voel me ook heel anders dan hiervoor. Nogmaals dank u en veel liefs.
  Marina.

Leave a Comment